سیستم عامل ios, سیستم عامل ها : اخبار ، آموزش ، بررسی, وبلاگ

۱۰ روش مدیریتی اپل برای جلوگیری از نشت اطلاعات

۱۰- استخدام متخصصان پزشکی قانونی برای شناسایی فاش‌کننده‌ها

روش مدیریتی اپل

کارمندان شرکت اپل در بسیاری از مواقع علاقه دارند تا اطلاعات این شرکت را به دست مطبوعات برسانند. موضوع تا جایی بالا گرفت که حتی متنی که به کارمندان در مورد نشت اطلاعات هشدار می‌داد نیز فاش شد. به همین دلیل، اپل با شرکت‌های پزشکی قانونی دیجیتال مانند Global Security همکاری می‌کند تا فاش‌کننده‌ها را بتواند پیدا کند. تاکنون نیز کارمندان زیادی توسط این روش پیدا شده‌ و مجازات شده‌اند.

۹- جریمه کردن تامین کنندگان

چند سال پیش شرکتی که شیشه یاقوت کبود را برای اپل تامین می‌کرده است ورشکست شد و یکی از دلایل این سقوط، جریمه سنگین ۵۰ میلیون دلاری اپل برای این شرکت بود. از قرار معلوم شرکت GT Advanced اطلاعاتی را در مورد آیفون ۶ پیش از عرضه‌ی رسمی این محصول فاش کرده بود و اپل نیز از این موضوع حسابی شاکی شد. طبق گزارشات به دست رسیده، اپل اصلا با تامین کننده‌های خود شوخی ندارد و برای آن‌ها جریمه‌هایی سنگین را تنظیم می‌کند.

۸- استفاده از نام رمزی برای محصولات معرفی نشده

اپل همواره پیش از این که یک محصول را به طور رسمی معرفی کند، از نام رمزی بین کارمندان خود برای آن استفاده می‌کند تا در صورت لزوم ، اطلاعات محصول مورد نظر به بیرون درز پیدا نکند. به عنوان مثال نام رمز اولین آیفون Purple و سیستم عامل MacOS ، تنها Systems بود. جالب این جا است که در سال ۱۹۹۴ ، کامپیوتر Power Machintosh 7100 اپل ، با نام رمزی فضانورد معروف، Carl Sagan شناخته می‌شد و او از این موضوع بسیار ناراحت شد. اپل پس از آن نام رمز کامپیوتر خود را به Butt Headed Astronomer (که در واقع نوعی توهین است) تغییر داد و به همین دلیل Sagan از اپل شکایت کرد که در نهایت پرونده را باخت اما اپل نیز نام رمزی کامپیوتر را به LAW (مخفف Lawyers and Wimps) تغییر داد.

۷- استفاده از ماموران سابق اطلاعاتی

تامین کنندگان اپل ، بسیار به نشت اطلاعات علاقه دارند و به همین دلیل نیز این شرکت تیمی را از مامورین سابق اطلاعاتی به نام NPS جمع‌آوری کرده است که به پیگیری مسائل اینچنینی می‌پردازند و در این امر نیز موفقیت‌های زیادی مانند پیدا کردن کسانی که آیفون ۵C را به مطبوعات لو داده بودند، کسب کرده است.

۶- تهدید به لغو قرارداد

اپل جریمه‌های زیادی را برای کسانی که اطلاعاتش را منتشر کند در نظر گرفته است که یکی از آن‌ها، لغو قرارداد‌ خود با شرکت مورد نظر است. این موضوع باعث شده که شرکت‌هایی مانند Foxconn که به تولید محصولات اپل می‌پردازند، امنیت خود را بالا برده و به عنوان مثال کارمندان خود را تنها با کارت همراه به داخل شرکت راه بدهد. چندی پیش گزارشگری حتی برای عکاسی از ساختمان فاکسکان مورد آزار قرار گرفت. پلیس به او گفت که شما از نظر قانونی مجاز به این کار هستید اما اینجا فاکسکان است و آن‌ها قوانین ویژه‌ی خود را دارند.

۵- استفاده از اتاق‌های قفل‌شده

اگر تاکنون خیال کرده‌اید که اپل نسبت به شرکت‌های دیگر سختگیر است، بهتر است بدانید که با کارمندان خود چگونه رفتار می‌کند! اکثر پیمانکار‌هایی که روی محصولات عرضه نشده‌ی این شرکت کار می‌کنند، درون اتاقی مهر و موم شده فعالیت می‌کنند و فقط کسانی که روی پروژه‌ی مورد نظر فعالیت می‌کنند، اجازه‌ی ورود به این اتاق‌ها را دارند!

۴- حفاظت از نمونه‌های اولیه با زنجیر دوچرخه

یکی از کارمندان اپل که روی آیپد کار می‌کرده ، اعلام کرد که اپل به هیچ کس اجازه لمس دستگاه را نمی‌داد و همچنین جعبه‌ی محصول را با زنجیر دوچرخه می‌بست تا کسی نتواند آن را جا به جا کند و حتی ان را مشاهده کند! او بیان می‌کند که نمی‌توانسته حتی با رئیس بخش خود در مورد آپید به گفتگو بپردازد و این موضوع شامل خانواده خود نیز می‌شود.

۳- امضای توافق‌نامه عدم افشا

هر کارمند اپل موظف است که توافق‌نامه عدم افشا را امضا کند. این موضوع در مورد فروشنده‌های شخص ثالث برنامه‌های App Store نیز صدق می‌کند. البته که این موضوع اصلا به مذاق سازنده‌های مختلف خوش نیامد و آن‌ها این عقدنامه را محکوم کردند و در نهایت اپل مجبور شد تا آن را به حالت تعلیق درآورد.

۲- ساخت رستوران مخصوص کارمندان

اپل تمام تلاش خود را می‌کند تا کارمندانش از نشت اطلاعات محرمانه خودداری کنند حتی اگر  این موضوع به معنای جدا کردن آنها از مردم باشد. در سال ۲۰۱۲ شرکت اپل رستورانی مخصوص را برای کارمندان خود ساخت تا آن‌ها از رفتن به رستوران‌های دیگر خودداری کرده و اینگونه با مردم عادی هم صحبت نشوند!

۱- ممنوعیت صحبت کردن در مورد اپل

اپل دستور‌العمل‌های بسیار سختی را برای کارمندان خود دارد و حتی کارمندان نمی‌توانند بدون اجازه ، در مورد کارمند دیگری صحبت کنند. همچنین آن‌ها نمی‌توانند در مورد اپل در وبلاگ‌ها یا شبکه‌های اجتماعی حتی یک کلمه صحبت و حتی نظر شخصی خود را بیان کنند. همچنین کارمندان باید رفتاری شایسته را در جامعه از خود نشان دهند چرا که اپل می‌گوید آن‌ها نماینده شرکت خود هستند و نمی‌توانند رفتار‌های بحث برانگیزی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید