۱۳- بازیها و سیوهای خود را از PS4 منتقل کنید
همان طور که میدانید، پلی استیشن ۵ از اکثر بازیهای نسل پیشین خود پشتیبانی میکند و میتوانید بازیهای خود را به کنسول جدیدتر منتقل کنید تا از مزایای آن بهرهمند شوید. برای اینکار میتوان بازیها را از ابتدا دانلود کرد اما امکان انتقال دیتا از طریق رفتن به Settings > System > System Software > Data Transfer نیز وجود دارد.
۱۲- تنظیمات اولیه بازی را قبل از شروع آن تنظیم کنید
میتوانید حتی قبل از شروع بازی با رفتن به Settings > Saved Data and Game/App Settings > Game Presets تنظیماتی از قبیل درجه سختی و زیرنویس را بسته به ویژگیهای دلخواه خود تنظیم کنید.
۱۱- هشدار Spoil در رابط کاربری
اگر نگران لو رفتن داستان بازیها با مشاهده اسکرینشات و ویدویهای دوستان خود هستید، میتوانید با رفتن به Settings > Save Data and Game/App Settings > Spoiler Warnings گزینه هشدار Spoil را فعال کنید تا از گزند آسیبهای اینچنینی دور بمانید.
۱۰- میزان HDR را تنظیم کنید
اگر از تلویزیون جدید بهره میبرید، احتمالا دلتان میخواهد که پلی استیشن ۵ شما از نهایت کیفیت استفاده کند. از آنجایی که تکنولوژی HDR در هر تلویزیون، متفاوت است، شاید بهتر باشد که سطح آن را به صورت دستی تنظیم کنید. برای اینکار کافی است که به Settings > Screen and Video > Adjust HDR مراجعه کنید.
۹- از هدر رفتن باتری در کنترلر جلوگیری کنید
اگر میخواهید که هنگامی از پلی استیشن خود استفاده نمیکنید، دسته غیر فعال شود تا از هدر رفتن باتری جلوگیری شود، میتوانید با رفتن به Settings > System > Power Saving انتخاب کنید که پس از چند دقیقه بدون استفاده ماندن، دوالسنس خاموش شود.
۸- ویژگیهای دوالسنس را شخصی سازی کنید
صحبت از دوالسنس شد، بهتر است بدانید که ویژگیهایی مانند میزان صدای اسپیکر آن، ویبره، روشنایی نور و حساسیت تریگرها را میتوانید از طریق منوی Settings > Accessories > Controller تنظیم و آنها را بنابر سلیقهی خود، شخصی سازی کنید.
۷- استفاده از صدای سه بعدی در هر هدفون
برای بهره بردن از تکنولوژی صدای سه بعدی پلی استیشن ۵، نیازی به هدفونی خاص ندارید و با هر هدفونی میتوانید از صدای با کیفیت لذت ببرید. کافی است که در منوی Settings > Sound > Audio Output گزینه Enable 3D Audio را فعال کنید. همچنین بهتر است تا قبل از شروع بازی خود از طریق گزینهی Adjust 3D Audio Profile، صدا را برای هدفون خود تنظیم کنید.
۶- خاموش کردن نوتیفیکیشنها
اگر تمایلی ندارید که هنگام بازی کردن، برای شما مزاحمتی ایجاد شود و نوتیفیکیشنی در گوشه تصویر به نمایش درآید، میتوانید از طریق Settings > Notifications و خاموش کردن گزینه Allow Pop-Up Notifications، هر گونه نوتیفیکیشنی را خاموش کنید.
۵- نگه داشتن دکمهی PS
در پلی استیشن ۴، با زدن دکمهی PS، بازیکنان به صفحهی هوم منتقل میشدند ، این در حالی است که در پلی استیشن ۵ با زدن این دکمه، منوی کوچکی در کنار صفحه باز میشود که میتوان از طریق آن به تنظیمات زیادی دسترسی داشت. حال اگر میخواهید که به صفحهی هوم به صورت مستقیم منتقل شوید، کافی است که دکمهی PS را برای مدت طولانیتری نگه دارید.
۴- مدت زمان بازی کردن خود را مشاهده کنید
بالاخره این ویژگی مورد انتظار به پلی استیشن ۵ اضافه شده است و شما اکنون با رفتن به بخش Profile و سپس Games میتوانید مشاهده کنید که برای هر بازی، چه میزان وقتی گذاشتهاید. شاید از زمانی که صرف بازی هایی مانند God of War کردهاید شگفت زده شوید.
۳- اشتراکگذاری اسکرین شات و ویدیوها
با زدن دکمهی Create در دوالسنس، میتوانید از صفحهی خود اسکرین شات و ویدیو تهیه کنید تا آنها را برای دوستان خود ارسال کنید. امکان ادیت و به اشتراکگذاری این عکس و ویدیوها از طریق مدیا گالری وجود دارد.
۲- بازیها را از طریق گوشی خود تهیه و دانلود کنید
با دانلود برنامه Playstation App میتوانید یک بازی را از طریق گوشی خود خریداری کنید و دستور دانلود شدن آن در کنسول راصادر کنید. البته که برای کارکردن این ویژگی، ابتدا باید گزینهی Stay Connected to the Internet را از بخش Settings > System > Power Saving > Features Available in Rest Mode و گزینه Auto Download را از Settings > Saved Data and Game/App Settings > Automatic Updates فعال کنید.
۱- بازیها را روی پیسی، گوشی یا پلی استیشن ۴ خود استریم کنید
اگر میخواهید که یک دست God of War بازی کنید اما پلی استیشن ۵ خود را در کنارتان ندارید، میتوانید از برنامه PS Remote Play استفاده کنید. این برنامه برای پیسی، مک، پلی استیشن ۴ و گوشیهای هوشمند در دسترس است. البته که در نظر داشته باشید برای اجرای بازیها به سرعت بسیار بالای اینترنت نیازمندهستید